Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Pinterest 

Laatste stuks tm 1 Euro
Laatste stuks tm 2 Euro
Laatste stuks tm 5 Euro
Laatste stuks tm 7,50 Euro
Laatste stuks tm 10 Euro
Laatste stuks tm 25 Euro
Tafelzeil

Startpagina | Uitleg | Voorwaarden | Contact | Mail ons | Gastenboek
  
 Winkelmandje | Bestelling verzenden

Willemijns Winkeltje (kinder-) woondecoratie & lifestyle - Voorwaarden

Bestelling en totstandkoming overeenkomst
U kunt uw bestelling plaatsen via de bestelpagina op de website. U dient volledig en op waarheid berust het gehele bestelformulier in te vullen. U heeft 7 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren of ruilen. (zie voorwaarden Ruilen & Retourneren) Na afloop van deze termijn komt de koop definitief tot stand en blijft u eigenaar van het gekochte.

Aanbiedingen en prijzen
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen worden niet verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen aanleiding geven tot verhoging. Willemijns Winkeltje is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van programeerfouten in haar website.

Betaling
Bij een te verzenden bestelling dient u altijd vooruit te betalen door middel van Ideal of overschrijving. De bestelling wordt alleen verzonden als er betaald is. De bestelling moet binnen 7 dagen betaald zijn. Als de bestelling niet binnen 7 dagen betaald is zal deze worden geannuleerd en worden de artikelen terug in de winkel geplaatst.

Aflevering
Willemijns Winkeltje verzendt uw bestelling met PostNL. Willemijns Winkeltje doet haar uiterste best om de aangegeven levertijd, van 3 werkdagen, te realiseren. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn binnen 30 dagen, om welke reden dan ook, ontvangt u hierover bericht. U heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren, tegen terug betaling van het reeds betaalde.
Willemijns Winkeltje is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de aflevering niet op het door u opgegeven adres heeft plaatsgevonden of voor eventuele zoekgeraakte poststukken.

Annuleren
Als u om wat voor reden dan ook uw bestelling wilt annuleren dient u dit binnen 24 uur te doen. Annuleren dient te geschieden per e-mail.

Ruilen & Retourneren
U kunt uitsluitend artikelen ruilen en retourneren die gekocht zijn bij Willemijns Winkeltje. Vooraf dient u contact op te nemen met Willemijns Winkeltje per e-mail. U dient verder aan de volgende voorwaarden te voldoen.
Het artikel dient onbeschadigd,met aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking terug gestuurd te worden.
De kosten en verzendrisico van het terug sturen zijn voor rekening koper.

Als uw bestelling bezorgd is, heeft u 14 werkdagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en wordt definitief.
U kunt alleen een artikel ruilen voor een andere maat (indien voorradig).
Indien u een artikel wilt ruilen voor een andere maat, neemt Willemijns Winkeltje éénmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor eigen rekening.

Bij retourneren (ontbinding koop van één of meerdere artikelen) zal het retour te ontvangen bedrag (exclusief verzendkosten) binnen 30 dagen aan u overgemaakt worden.
Ongefrankeerd/te kort gefrankeerde enveloppen/pakketten worden door Willemijns Winkeltje niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen.
Alle afgeprijsde artikelen mogen niet geruild/geretourneerd worden!

Privacy
Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Willemijns Winkeltje.
Willemijns Winkeltje verstrekt geen gegevens aan derden waardoor uw privacy in het geding komt.
Indien u van ons geen commerciële aanbiedingen wenst te ontvangen, kunt u ons dit per mail kenbaar maken.

Copyright
Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming van Willemijns Winkeltje tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderzins te gebruiken. Bij overtreding zullen wij juridische stappen ondernemen.


Altijd als eerste op de hoogte van updates en nieuwe producten?

Willemijns Winkeltje (kinder-) woondecoratie & lifestyle Mailing lijst

Alle weergegeven prijzen in EURO. Prijzen zijn inclusief Omzet .

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap