Stazakken zijn een mooie optie voor jouw winkel

Nieuws

Nu ook jouw winkel tijdelijk gesloten is, heb je mooi even de tijd om na te denken over hoe je verder wilt. Je werkt al jaren op dezelfde manier en dat bevalt goed, maar dat wil niet zeggen dat anders niet beter is. Stel. Je hebt een winkel met Oudhollandsch snoepgoed. Dan heb je geen zakjes snoep zoals in de supermarkt, maar los schepsnoep. Als je dat altijd gewoon in een plastic zakje met de klant mee gaf, dan is het nu misschien tijd om daar wat verandering in aan te brengen. Er zijn heel toffe stazakken en gripzakjes. De stazakken zijn zakken met een platte bodem waardoor ze goed rechtop kunnen blijven staan.

Kies stazakken met een venster

Hoe leuk is het om je klanten te voorzien van hun snoepgoed in stazakken met een venster? Je kunt dan precies zien wat er in de zak zit, maar dan door een mooi venster en niet gewoon omdat het een plastic zakje is. De stazakken zijn, over het algemeen, hersluitbaar en kunnen dus net zo lang mee gaan als er snoep in zit. Gripzakjes zijn ook leuk als verpakking voor je losse waren. Deze zakjes zijn hersluitbaar en in veel varianten te koop. Van transparante zakjes tot stoffen zakjes en alles wat daar tussen zit.

Zijn deze zakken alleen geschikt voor snoepgoed?

Nee, maar waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Dus heb ik het graag over snoepgoed. Je kunt er alle losse waren in verpakken die je maar wilt. Van klosjes garen tot koffiebonen en van kralen tot losse thee. Er zijn veel verschillende maten stazakken te koop en ook de gripzakjes zijn er in veel verschillende maten.

Deze zakken zijn dus voor meer geschikt dan voor alleen snoepgoed, maar het is wel belangrijk om te weten dat je bij het aanschaffen van stazakken of gripzakjes kijkt naar of ze FDA zijn goedgekeurd. Dit is belangrijk voor de voedselveiligheid.

Laat de verpakkingen personaliseren

Het is natuurlijk belangrijk om de naam van je winkel en je website zoveel mogelijk in het oog te laten springen. Kies er daarom voor om de verpakkingen te laten bedrukken met jouw naam, logo en website. Dit ziet er niet alleen heel professioneel uit, het levert je ook nog eens extra klanten op. Verstuur je waren ook in deze mooie zakken als er online bij je besteld wordt. Zo zorg je voor duidelijkheid richting de klant. En het ziet er natuurlijk gewoon mooi uit.

 

Geef een antwoord