e bike shimano steps

E-bike shimano steps: met gemak de stad door

Nieuws

Ik fiets heel wat af voor mijn werk. Ik woon in een grote stad en met de auto ben ik veel langer onderweg. Om het nog maar niet te hebben over alle parkeerproblemen en de belachelijke tarieven die ze daarvoor vragen. Dus ik fiets. Maar ik houd ook wel een beetje van gemak. Zo’n fietstocht moet niet een hele workout worden zodat ik bezweet en knalrood bij mijn klanten aankom. Daarvoor hebben we de sportschool. Dus ik ging online eens kijken welke fiets me gemak zou bezorgen en ik ontdekte de E-bike shimano steps. Dat is een e-bike met een aandrijfsysteem dat laag en centraal op de fiets gemonteerd is. Gevolg: een makkelijk hanteerbare en lichte fiets. Ideaal voor de stad en eigenlijk ook voor de lange tochten die ik maak om die stad te ontvluchten. Ik heb de E-bike shimano steps online gekocht en ik kan je zeggen: aanrader! Meteen doen. Ik ben er heel blij mee.

E-bike shimano steps: licht door de stad

Ik zei het al, deze fiets is heel licht en dat is dus erg handig in een stad waar ik links en recht onoplettende voetgangers of auto’s moet ontwijken. Maar het is ook heerlijk als ik met die fiets een eind aan het fietsen ben en een heuvel op moet klimmen. Ik zou overdrijven als ik zou schrijven dat ik helemaal niet moe wordt van zo’n beklimming, maar ik houd wel meer energie over. Het was trouwens hartstikke handig om die fiets online te kopen. Hoewel ik in dit geval wel een proefritje ben gaan maken. Ja, zo’n fiets is toch te duur omdat risico te nemen. Maar ik kreeg in de winkel ook nog heel veel handige tips dus dat was het tochtje wel waard. Soms doe je er wijs aan even niet online te shoppen. Hoe dan ook: de fiets werd thuis bezorgd met garantie en service en dat soort zaken. Een geruststellend idee.

Overal naartoe

Ik was al een enthousiaste fietser, maar nu race ik helemaal overal naartoe. Ik maak ook langere tochten en ga zelfs op de fiets als ik klanten verder buiten de stad heb. En dat doet ook nog eens wonderen voor mijn conditie. Een E-bike shimano steps past zo prima in mijn leven en ik heb echt geen spijt van mijn aankoop. Ik zou zeggen: struin het internet eens af, net als ik en wie weet vind ook jij je ideale fiets.

Geef een reactie