Kampeervakantie 2023: camping Bijela Uvala

Nieuws

Het zoeken van een vakantiebestemming is soms heel erg ingewikkeld. Mensen hebben het over het algemeen heel erg moeilijk met het vinden van een bestemming. Anno 2022 zijn er veel mensen die voor de eerste keer gaan kamperen. Kamperen is iets waar Nederlanders dol op zijn en dat is niet helemaal zonder reden. Kamperen is namelijk hartstikke leuk en is bedoeld voor jong en oud. De meeste campings zitten midden in de natuur en dat is een van de pluspunten. Je kunt op deze manier helemaal tot rust komen in de natuur en dat is natuurlijk fantastisch. Veel Nederlanders kamperen in eigen land, maar je kunt ook prima in het buitenland kamperen. Kroatië is een van deze landen en het is een prachtig land om te kamperen. Camping Bijela Uvala is een van de campings in dit land en het is de perfecte bestemming voor een kampeervakantie. Wil jij weten waarom? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Schiereiland

Een van de grote voordelen van camping Bijela Uvala is dat het ligt op een schiereiland. Op een schiereiland kamperen is natuurlijk hartstikke leuk en er zijn een hele hoop schiereilanden. De camping bevindt zich aan het strand en dat brengt nog veel meer voordelen met zich mee. De locatie van de camping is prachtig en je kunt op deze manier helemaal tot rust komen. De accommodaties van camping Bijela Uvala zijn ook prachtig en je kunt goed overnachten in de stacaravans. Een van de leuke activiteiten die je kunt ondernemen is het maken van een wandeling over het eiland. Vooral in de avond zorgt dit voor een mooi aanzicht en je kunt ook een strandwandeling maken.

Faciliteiten van camping Bijela Uvala

Camping Bijela Uvala heeft ook handige faciliteiten waarvan je gebruik kunt maken. Ze hebben een animatieteam en dat is natuurlijk erg handig als je kinderen hebt. Je hoeft dan niet de hele dag de kinderen in de gaten houden, zo kom je zelf ook tot ontspanning. Daarnaast hebben ze echt een groot waterpark en kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad. Op het eiland zit ook een grote discotheek en dit is natuurlijk perfect voor de tieners. Ook zit er een grote stad genaamd Porec op het eiland, waar je heerlijk kunt winkelen en dineren. Op de website van de camping kun je nog veel meer informatie vinden over de camping, ideaal toch?

Geef een reactie