Zomer tuin accessoires

Nieuws

Ga jij dit jaar niet op vakantie, maar wil jij  toch een vakantie beleven in eigen land ofwel in eigen tuin? Dan is het leuk om een zomersfeer te creëren. Zo kun je toch genieten van de zomer. Koop bijvoorbeeld een opblaasbaar zwembad, een zonnestoel en een parasol. Vergeet je cocktail natuurlijk ook niet klaar te leggen. Fijne vakantie! 

Strandstoel

Heb jij een  opblaasbaar zwembad of een echt zwembad in je tuin? Dan is je volgende stap waarschijnlijk de zonnestoel. Een zonnestoel is in principe niet minder dan een comfortabele stoel waarop je kunt liggen en zonnen. Je ziet deze dan ook vaak op de strand, terras of een openlucht zwembad. Deze stoelen zijn erg hip. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren. Ook zijn ze inklapbaar, hierdoor nemen ze niet veel ruimte in beslag. Ze zijn dus ideaal om op te bergen tijdens de wintermaanden. Het frame van deze stoel is van hout en is verstelbaar. Je kunt een liggende positie aannemen en een rechtop zittende positie aannemen. Het is maar net wat jij wilt. Verder is de loper waarop je zit beschikbaar in verschillende soorten kleuren. Hierdoor zul je nooit moeite hebben met het stijlen voor in de tuin. Wil jij na een tijdje een andere kleur of concept in je tuin? Dan kun je gemakkelijk deze stof afnemen en vervangen. Ook zijn deze wasbaar, hierdoor hoef je je dus ook niet druk te maken over een vieze zit en/of ligplaats. Je kunt je tuin ook designen met de gecoat tafellinnen in verschillende kleuren of bijvoorbeeld een fijne voetenkruk. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Tafels dekken 

Net zoals jouw stylish zonnestoel kun je ook je tafel stylen. Dit kun je doen door middel van kleuren en stoffen. Maak bijvoorbeeld gebruik van gecoat tafellinnen. Een gecoat tafellinnen ofwel tafelkleed is meestal van doorzichtbare coating en acryl. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren. Ook zijn deze erg handig, je hoeft ze namelijk niet telkens de wasmachine in te gooien. Doordat de coating niet plakkerig is maar wel een gecoate laag bevat kun je hem gemakkelijk met een natte doek schoonmaken. Wil je hem toch wassen? Dat kan, je kunt hem net zoals een kledingstuk wassen en vervolgens strijken. Ook heeft dit tafelkleed een luxe uitstraling. Hierdoor oogt hij erg mooi en straalt hij in je huis. 

Zomer is geen zomer zonder een… 

Zomer is geen zomer zonder een lekker verse en koude cocktail. Stel je voor; je zit op je heerlijke zonnestoel aan een tafel met jouw favoriete gecoate tafellinnen. De kinderen springen en zwemmen in je tuin en jij zit heerlijk te kijken naar de mooie bomen, de lucht en naar de bladzijden van jouw gloednieuwe boek. Wat mist er dan? Een kort en simpel antwoord: Een ijskoude cocktail!

Geef een antwoord