Een aantal basics die je als vrouw in je kast moet hebben

Nieuws

Het is ideaal om een aantal basics in je kast te hebben. Je kunt deze dan op verschillende manieren combineren en zo loop je er altijd leuk bij. Het is dan wel leuk om dan af en toe een uniek item aan je outfit toe te voegen. Je kunt vaak met een aantal goede basics ook erg lang doen. Het is dan wel van belang dat deze kledingstukken van goede kwaliteit zijn. Dit zijn een aantal basics die niet mogen ontbreken uit je kledingkast.

Een goede jurk die bij iedere gelegenheid past

Het is fijn om een jurk in de kast te hebben die je op ieder moment aan zou kunnen. Je zult merken dat het best vaak voorkomt dat je niet zo goed weet wat je aan moet trekken. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat dit voor een bijzondere gelegenheid is of juist voor een normale dag. Er zijn jurken die je in beide situaties kunt aantrekken. Een jurk travelstof kan daar bijvoorbeeld ideaal voor zijn. Je kunt deze sportief combineren met een gymschoen. Zo zorg je voor een leuke en sportieve look. Als het nodig is om netjes gekleed te zijn, kun je dezelfde jurk combineren met pumps of nette laarsjes. Ook een net jasje kan ervoor zorgen dat de uiteindelijke outfit er heel anders uit ziet.

Een broek die je altijd aan zou kunnen

Ook is het erg fijn om een broek te hebben die je in vrijwel iedere situatie kunt dragen. Vaak is een goede spijkerbroek altijd handig om in de kast te hebben. Je kunt deze alleen niet altijd dragen. Als je een hele nette gelegenheid hebt, is een pantalon bijvoorbeeld geschikter. Een broek travelstof blauw kan daar bijvoorbeeld perfect voor zijn. De effen kleur zorgt ervoor dat deze broek goed matcht met andere kleding. Als je de broek combineert met een blouse is het een hele chique look, maar als je kiest voor een simpel t-shirt oogt je look direct een stuk vlotter.

Een aantal tops die je zeker nodig hebt

Ook een aantal goede tops mogen niet uit je kast ontbreken. Een simpele witte blouse is zeker iets wat iedere vrouw nodig heeft. Daarnaast kan het ook fijn zijn om een blouse die donkerder gekleurd is te hebben. Ook een nette mouwloze top kan vaak van pas komen. Het is ook handig om een aantal shirts te hebben die goed staan bij de meeste outfits. Je kunt dan het best kiezen voor een aantal shirts die er redelijk basic uit zien. Als je dit combineert met de juiste broek en schoenen, kan dit toch voor een leuke uitstraling zorgen. 

 

Geef een antwoord