Inbetween gordijnen

Nieuws

Gordijnen zijn de accessoires van een woonkamer en zijn dus onmisbaar. Het is niet gek dat gordijnen zelfs trendy en luxe zijn. Gordijnen zorgen namelijk voor een fijne sfeer in je huis. Met de Inbetween gordijnen kun je al snel een warme sfeer creëren in je huis. 

 

Gordijnen

Gordijnen zijn de deuren van van de ramen. Gordijnen zorgen namelijk voor meer privacy in je leefruimte. Een gordijn is simpelweg een doek van een bepaald stof, dat gebruikt wordt om een ruimte af te schermen. Een gordijn in een woonkamer zorgt ervoor dat iemand van buitenaf niet naar binnen kan kijken. Ook kan een gordijn dienen ter isolatie of om lichtinval van buitenaf tegen te houden. Hiernaast zorgt een gordijn, afhankelijk van het stof en kleur, voor een gezellige sfeer. Er zijn verschillende soorten gordijnen. Denk hierbij aan plisségordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, silhouettes, lamellen, luminette gordijnen en paneelgordijnen. Plisségordijnen hebben plooien in de stof. Je kunt een plisségordijn invouwen en uitvouwen. Deze gordijnen lijken op het instrument harmonica. HIernaast heb vouwgordijnen. Er zijn twee soorten vouwgordijnen de Roman Blinds en d Austrian blinds. De werking van deze gordijnen lijken op die van een rolgordijn. Ze zijn beschikbaar in verschillende soorten kleuren en stoffen. Jaloezieën ofwel de luxaflexen zijn ideaal bij het regelen van de lichtinval. Ook deze zijn te koop in verschillende soorten kleuren en stoffen. Silhouettes zijn horizontale jaloezieën met een transparante stof.  Lamellen lijken erg op silhouettes. Echter zijn deze vaak van kunststof of aluminium en daarom ook makkelijk om schoon te maken. Luminette gordijnen zijn lamellen met een transparante stof. Deze zijn erg chic. De paneelgordijnen zijn geschikt voor grote ramen. Het zijn brede stoffen die ook  ter scheiding van een ruimte kunnen dienen. Natuurlijk zijn er veel meer gordijnen soorten. Denk hierbij aan de inbetween gordijnen. 

 

Inbetween gordijnen 

In between gordijnen is een chique en  luxe manier om je leefruimte af te schermen van de buitenwereld. Deze gordijnen laten wel meer licht door dan de gewoonlijke gordijnen. Echter is deze licht wel natuurlijk en niet extreem fel. De stof is bepalend voor de lichtval. Deze is tevens ook dikker dan vitrage, waardoor je meer privacy hebt.  Deze gordijnen worden ook vaak gebruikt in combinatie met andere gordijnen. Denk hierbij aan de jaloezieën. Er zijn verschillende soorten stoffen die gebruikt worden bij inbetween gordijnen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen katoenen, linnen en polyester. 

 

Inbetween gordijnen schoonmaken

Inbetween gordijnen zijn geschikt om te wassen in een wasmachine. Het is ten eerste belangrijk dat je ze goed uitklopt en de wasvoorschriften goed leest. Hierna kun je het in de wasmachine gooien. Nadat je ze gewassen hebt zou je hem kunnen ophangen zodat ze kunnen opdrogen. Als je het zelf moeilijk vindt om schoon te maken. Kun je hem ook sturen naar een stomerij.

Geef een antwoord