grote maten mode

Mode is er voor alle lichaamstypes

Nieuws

Je bent dus in de winkel op zoek naar wat leuke kleding voor jou. Het is altijd wel lastig om wat te vinden, want de maten kloppen meestal niet. Je bent bijvoorbeeld op zoek naar grote maten mode, of misschien juist wel het tegenovergestelde. Het is vervelend als jouw lichaamsbouw net een beetje anders is dan het standaard, en dat je daarom maar weinig kleding kunt vinden die jou ook echt past. Misschien moet je een kijkje online nemen, misschien wel in wat andere winkels. Hoe dan ook, je gaat echt wel wat kunnen vinden.

Niet op dezelfde plek

Als je net even een ander lichaamstype hebt betekent het dus ook dat jij jouw kleding niet gaat vinden op dezelfde plek als anderen die wel in die categorie vallen. Daar is natuurlijk ook helemaal niets mis mee, maar het zou zonde zijn van jouw tijd als jij op de verkeerde plaatsen zit te kijken en urenlang je tijd aan het verspillen bent. Met één google search ben je al een heel stuk verder, of je nu op zoek bent naar online winkels, of winkels om ook echt heen te gaan zodat je het even kunt passen, online vind je heus wel waar je naar zoekt.
grote maten mode

Geen schaamte

Het is ook helemaal niets om je voor te schamen. Dit kan soms wel een gevoel zijn, omdat je jouw kleding niet kunt vinden in de ‘normale’ winkels, maar ja, wat is normaal nou hé? De winkels waar jij jouw kleding niet kunt vinden zijn gewoon gericht op welk lichaamstype het meeste van verkocht wordt. Maar dat wil nog niet zeggen dat jouw lichaam dan ook niet normaal is, het is gewoon uniek, en je moet dus ergens anders zoeken. Op een plek die zich juist wel richt op lichamen zoals die van jou.

Iedereen zijn eigen ding

Iedereen heeft een eigen stijl, en toch dragen we soms wel eens hetzelfde. Natuurlijk is dat prima, het wil gewoon zeggen dat je een soortgelijke stijl hebt als die andere persoon die ook hetzelfde draagt. Niemand ziet er hetzelfde uit in hetzelfde jurkje of shirtje, dus waarom zouden we dat überhaupt ook willen? Iedereen zal er toch altijd een beetje anders uit zien, en dat is toch juist ook veel leuker? Het jou juist saai zijn als we er allemaal precies hetzelfde uitzagen. Iedereen heeft zijn eigen stijl, zijn eigen voorkeur. Zo lang jij iets leuk vindt kan het nooit fout zijn.

Geef een reactie