Succesverhaal van Nikkie Plessen

Nieuws

De 33-jarige modeontwerpster Nikkie Plessen zit niet graag stil. Met haar eigen modemerk NIKKIE heeft ze meer dan 25 winkels en daarnaast draagt ze zelf ook nog eens de zorg voor haar gezien. En we introduceren haar nu wel als modeontwerpster, maar dat is zeker niet het enige wat ze doet. Ze heeft genoeg andere klussen op haar naam staan waar ze zeker niet onbekend door is. Ik ben groot fan van haar modemerk en daarom leek het me leuk om het eens te hebben over de persoon achter een merk.

Modemerk NIKKIE

Sinds 2011 is de naam Nikkie Plessen bekend. Ze is voormalige actrice en presentatrice en had een snelgroeiend modemerk onder haar naam. Ook is ze mama van twee kinderen. Voor haar begon het allemaal in het jaar 2011. Toen werd het modemerk NIKKIE opgestart. Ze had Holland’s Best Fashion Designer gepresenteerd en dat beviel haar erg goed. Er werd tegen haar gezegd waarom ze het zelf niet gewoon probeerde, omdat het haar zo goed beviel. Ze belde eens wat rond naar mensen die zich bevonden in de modewereld voor informatie en begon met het werven van klanten. Zo begon haar weg van vroeger naar actrice opnieuw, maar dan nu naar modeontwerpster. Zo leerde ze gaandeweg het vak en lanceerde ze een blouse die goed in de smaak viel. Iedereen wilde hem hebben en vanaf daar begon het goed te lopen.

Nu

Nikkie Plessen zien we onderhand overal wel eens voorbijkomen. Het modemerk is nog steeds razend populair en loopt erg goed. Het acteerwerk zit er niet meer in, maar toch zien we haar nog verschijnen bij RTL Late Night. Hier helpt ze zo nu en dan en helpt ze de presentator als expert rol.

Mijn ervaring met NIKKIE

Ik shop erg graag op de webshop van Nikkie. Ik doe dit bewust in haar webshop omdat shoppen niet echt mijn ding is. De collectie is aan de prijzige kant en dat valt niet te ontkennen, maar je krijgt er zeker een goede kwaliteit voor terug. Het is stoer, maar tegelijkertijd ook erg vrouwelijk en schattig. Ik weet niet echt waar mijn liefde voor haar collectie vandaan komt, maar het is gekomen en nog niet weggegaan. Dat is een goed teken bij mij aangezien ik zo nu en dan nogal snel uitgekeken kan zijn op dingen. Toch bestel ik tot op de dag van vandaag mijn complete kledingkast, of misschien zo’n 80%, uit de collectie van Nikkie!

Geef een reactie