Minder bekende merken die je moet checken!

Nieuws

Wanneer het gaat om kleding, zijn wij allemaal al snel geneigd om merken die wij kennen te kopen. We kijken op dezelfde websites en lopen dezelfde winkels in. Dit resulteert in een hele kledingkast vol met dezelfde merken. Hier is natuurlijk niks mis mee, maar het kan ook wel eens leuk zijn om een verandering te maken. Hier zijn een paar merken waar je misschien nog niet van hebt gehoord!

Black Bananas

Allereerst is hier het merk Black Bananas. Black Bananas is in de laatste paar jaren razend populair geworden, maar er zullen nog steeds veel mensen zijn die er niet van gehoord hebben. Het merk draait volledig op streetwear, oftewel mode die geïnspireerd is door (urban) jeugdcultuur. Black Bananas heeft dan ook een unieke combinatie van high- end kleding en streetwear. Het gaat allemaal over trainingspakken, truien, T-shirts en jassen. Omdat de designer van Black Bananas wil dat het toegankelijk blijft, brengt het merk elke maand nieuwe items uit. Zo is er vrijwel altijd wel wat nieuws te vinden! Kleding is er te vinden in vrouwelijke en mannelijke modellen. Zelfs voor kinderen hebben ze Black Bananas Kids kleding.

Dsquared2

Dsquared is een merk die van alle markten thuis is. Het heeft T-shirts, jeans, schoenen, petten en nog meer. Het merk bestaat al voor een langere tijd en reist gestaag naar steeds meer populariteit toe. Dsquared2 jeans zijn voorzien van een het aanwezige, rode logo bij de gulp, waardoor deze gelijk herkenbaar zijn. Daarnaast worden de jeans interessant gehouden door de goede kwaliteit, ‘verfspetters’ of opzettelijke scheuren. Ook voor de mensen die houden van unieke designs, zitten ze hier goed. Zowel de jeans als de schoenen zijn items die niet vaak worden gezien en in bezit van de goede kwaliteit van het merk. Net zoals Black Bananas, ziet Dsquared er goed uit bij mensen van alle seksen.

Greve

Voor iedereen die nieuwe schoenen nodig heeft, kan er gekeken worden naar Greve. Greve is een Nederlands schoenenmerk en zijn perfect voor iedere stijlvolle heer. De schoenen zien er dus netjes uit, maar zijn daarnaast ook erg comfortabel om in te lopen. Materialen zoals suéde, leer, lak en mesh worden gebuikt in de schoenen, wat ervoor zorgt dat deze van de allerbeste kwaliteit zijn. Greve heeft niet alleen nette lakschoenen. Het merk huist ook meer alledaagse schoenen voor mannen van elke leeftijd.

Organic Basics

Altijd handig is om wat basic items in de kast te hebben. Waar is het beter om dat te kopen dan bij Organic Basics? Organic Basics is een Deens merk, opgericht in 2015. De insteek is om de kledingindustrie wat op te schonen en meer ethisch verantwoordelijk te maken. Om deze reden maken zij gebruik van materialen zoals biologisch katoen, gerecycled nylon en lyocell. Dat geeft nieuwe kleding, gekocht met een goed gevoel.

Geef een antwoord