Trends in interieur

Nieuws

Tegenwoordig is het interieur van je huis erg belangrijk. Er zijn veel verschillende soorten woonstijlen, dus dat betekent dat je alle kanten op kunt met het interieur van je huis. De uitstraling van je huis is belangrijk, want het laat zien wie jij bent doordat je het dus inricht naar je eigen smaak.

Soorten woonstijlen

In dit onderdeel van deze blog zal ik je wat meer vertellen over een verschillende soorten woonstijlen die je hebt. En hoe je je interieur daaraan kan aanpassen .Van Scandinavisch tot moderne interieur. Het is allemaal mogelijk. Maar welke type woonstijl past bij jou? Houd je meer van een rustgevende sfeer in huis? Met wat donkerde tinten en strakke geometrische vormen? Dan is een Scandinavische woonstijl misschien wat voor jou. Of een Bohemian woonstijl. Deze woonstijl is een stijl waarin je uiteenlopende woon wensen in kwijt kunt. Van drukke prints tot immens veel schilderijen, beeldjes bloempotten en plantjes. Je kunt letterlijk alle kanten op en van alles in je woonruimte kwijt. Van felle kleuren tot aan aardse tinten, alles is mogelijk

Geen drukte maar rust

Misschien word je wel helemaal onrustig van mijn beschrijving over de woonstijl “ Bomhemian”, maar dat is helemaal niet erg. Want wil jij een wat rustigere maar toch ook een wat strakkere uitstraling? Stop dan niet met lezen want, ik zal er nog twee benoemen. Namelijk de landelijke en moderne woonstijl. De landelijke woonstijl geeft je echt een thuis gevoel. Dit komt door de juiste combinatie van materialen en kleuren te verwerken in je interieur. De meubels die er voor deze stijl gebruikt worden, stralen functionaliteit uit. Zo zijn de woonmeubelen vaak comfortabel en zacht. Je ziet vaker natuurlijke stoffen terug komen met de focus op grof hout wat zorgt voor meer karakter in huis. Vaak zie je in zo een woonstijl als deze veel glazen accessoires en allerlei mandjes die als decoratie gebruikt worden.

Last but not least

De moderne woonstijl is een wat strakkere stijl. Het hoeft niet zo super druk in huis. Dus worden er veel simpele maar toch strakke kleuren en meubels gebruikt. In een huis met een moderne woonstijl zie je de kleuren zwart, wit en grijs veel terug komen. Er word veel op details gelet, zoals bijvoorbeeld de eettafel of een mooie wastafel in de badkamer. Een wastafel bij douche- concurrent.nl bekijken is een must. Daarnaast kan ik ook je aanraden om dan gelijk een designraditor kopen. Kortom, je hebt veel opties en kunt de geschikte aanschaffen die past bij het interieur van je huis. Dus kies voor een wastafel bij douche-concurrent.nl.

Geef een reactie