Bh zonder beugel

Bevrijd jezelf met een bh zonder beugel

Nieuws

Een trend wat de laatste jaren steeds meer opkomt is free the boobie! Niet langer is het alleen voor hippies weggelegd om bh-loos te gaan. Zelf vind ik het ontzettend fijn om zonder bh of met een bh zonder beugel rond te lopen. Toch voel ik me in sommige openbare plekken nog een beetje ongemakkelijk. Helaas is het nog niet overal geaccepteerd om met een bh zonder beugel rond te lopen! Als jij deze onzekerheid herkent doe je er goed aan om deze blog te lezen. Ik zal vertellen over hoe er verschillende beugelloze bh’s zijn voor verschillende onzekerheden! Het is namelijk superbelangrijk dat als jij met een bh zonder beugel wilt rondlopen, je ook honderd procent fijn moet voelen om dat te doen!

Waarom is een bh zonder beugel zo fijn?

Zelf was ik jaren voorstander van hele dikke, stevige bh’s! Ik heb aardig grote borsten, en ik dacht altijd dat je dan hele grote bh’s moest hebben waar de cup helemaal om je borsten sluit en de bandjes wel twee centimeter breed moeten zijn. Totdat mijn zus me een alternatief liet zien: de bh zonder beugel! Wat ik vooral erg fijn is, is dat je je zoveel vrijer voelt zonder een beugel! Je borsten zitten niet meer ingesnoerd. Ik dacht altijd dat je helemaal plat en vormloos zou zijn zonder een super-bh, maar dat is helemaal niet waar! Het is veel fijner voor mijn rug om met een beugelloze bh te lopen, omdat je borsten minder gelift worden maar daardoor ook minder zwaar voelen! Ook heb ik niet langer last van snijdende bh-bandjes.

Welke beugelloze bh als je geen tepel wil laten zien?

Een van mijn eigen grootste onzekerheden is een tepel die zich af en toe laat zien als je een bh zonder beugel draagt. Beugelloze bh’s zijn namelijk vaak van een dunne stof, zoals satijn of kant. Dit zit superlekker en staat prachtig. Het nadeel is alleen dat een tepel af en toe wel zichtbaar is. Zelf woon ik in een grote stad waar je niet echt aangekeken wordt als je tepel zichtbaar is. Maar als ik wel eens naar kleinere stadjes en dorpen ga, word je soms gewoon nagekeken! En dat vind ik een heel naar gevoel. Gelukkig zijn er steeds meer beugelloze bh’s te koop waar een lichte padding inzit. Zelf ben ik daar helemaal fan van. Zo heb je nog wel het comfort van een beugelloze bh, maar hoef je niet onzeker te zijn over het zien van een tepel!

Een bh zonder beugel voor elke vorm borsten

Voor vrouwen die onzeker zijn over de vorm van hun borsten zonder beugel zijn er veel opties! Zo heb je tegenwoordig de T-shirt bra. Deze is gemaakt van een wat dikkere stof, die echt voorgevormde cups heeft. Deze drukken je borsten mooi omhoog en geven je het idee van een bh met beugel! Ook heb je bh’s met een brede omtrek-band. Deze vind ik ideaal als je wat grotere borsten hebt, omdat ze dan mooi op hun plek blijven en niet gaan hangen! De enige manier om echt uit te vinden waar jij je op en top zelfverzekerd in voelt is passen! Blijf verschillende soorten uitproberen totdat jij de perfecte hebt gevonden. En geloof mij, als je die perfecte bh hebt, dan voel je je bevrijd!

Geef een reactie