Verzorging voor je handen + nagels

Nieuws

Niets is fijner als een goede verzorging voor de vrouw. En hier horen mooie en verzorgende nagels ook bij. Dit kan je natuurlijk professioneel buiten de deur laten doen, maar eigenlijk weet iedereen dat dit onnodig geld kost. Je kunt dit natuurlijk ook zelf doen. Daarom hebben we voor alle vrouwen onder ons die een oppepper voor de nagels nodig hebben ook aantal tips op een rijtje gezet.

Handverzorging

Alles begint natuurlijk bij een goede verzorging. Je bent dagelijks bezig met je handen en ze verdienen het ook om af en toe even goed in de watten gelegd te worden. Het verzorgen van je handen hoort nou eenmaal bij de verzorging van je lichaam, maar toch vergeten we dat vaak en heeft dus ook niets te maken met ijdelheid. Om te beginnen is een goede handcrème erg belangrijk. Hierdoor drogen je handen niet uit en dus ook je nagelriemen niet. De ene huid is droger dan de ander en daarom is het goed om de zoektocht naar een goede handcrème serieus te nemen. Het is ook puur een persoonlijke kwestie welke handcrème goed bij je past qua verzorging en natuurlijk geur.

Ook is het goed om erop te letten dat er geen parfum inzit. Dit droogt je handen juist alleen maar extra uit. Het is natuurlijk fijn dat het lekker ruikt, maar ook parfum loze handcrèmes hebben die fijne verzorgende geur. Laat de crème goed in je handen trekken en neem de tijd ervoor.

Nagelverzorging

Als de handen eenmaal verzorgd zijn is het tijd om naar de nagels te kijken. Bij de nagels komt ook het onderdeel nagelriemen aan bod. Je nagelriemen hebben hier dan ook een belangrijker onderdeel in dan je denkt. Hier heb je verschillende verzorgende oliën voor die ervoor zorgen dat de nagelriemen sterk en verzorgd blijven. Zeker bij het terugduwen van je nagelriemen is het belangrijk om ze goed in te smeren.

Is je nagelbed van zichzelf erg droog en splijt of scheurt deze ook snel? Dan is het goed om een nagelverharder te gebruiken. Nadat je dit een tijd gebruikt wordt je nagelbed sterker en harder en zal je hier dus minder snel last van krijgen. Ook een nagel repair helpt bij het verzorgen van je nagel. Dit is een speciale lak die je op je nagels aanbrengt. Nail repair zorgt ervoor dat de eiwitmoleculen in je nagel weer aan elkaar worden gekoppeld zodat de structuur van je nagel verbeterd wordt. Zo worden je nagels extra sterk en kan je ze achteraf veel beter en mooier lakken.

Gellak kopen

Na alle verzorging kan je gaan lakken. In een nagelstudio maken ze vaak gebruik van gellak. Gelukkig kan je zelf ook gewoon gellak kopen. Gellak kopen hoeft ook helemaal niet duur te zijn. En zeker als je naar het resultaat kijkt, is het dat zeker waard.

Geef een reactie