Wil je lekker wandelen deze zomer? Kies Fitflop slippers!

Nieuws

Het kan zomaar zijn dat je veel van wandelen houdt. In de afgelopen corona-periode is wel gebleken dat steeds meer mensen genieten van een dagelijkse wandeling. En dat is maar goed ook. Wandelen is goed voor je en je ziet je omgeving eens op een totaal andere manier dan wanneer je er met de auto langsraast. Maar in de zomer op van die stevige wandelschoenen lopen is niet écht comfortabel. En dus zul je op zoek moeten naar een alternatief. Lopen op blote voeten is natuurlijk een idee, maar op grind- of schelpenpaadjes niet echt aan te raden. Kies daarom voor Fitflop slippers. Deze slippers zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn ook erg comfortabel.

Op Fitflop slippers loop je heerlijk!

Deze slippers hebben allemaal één ding gemeen: een iets verhoogde hak. Dat wil niet zeggen dat je het gevoel hebt dat je op hakken loopt, nee, Fitflop slippers zijn daardoor nog comfortabeler. Je kunt er gerust een heel eind op lopen. Ze zijn er in verschillende designs en dessins. Zo kun je kiezen voor teenslippers, maar ook voor slippers met één of meerdere banden over de voet. Het nadeel van gewone teenslippers is vaak dat je voeten wat verkrampen om de slipper goed vast te kunnen houden. Door het unieke ontwerp van de Fitflop slippers is dat niet meer aan de orde.

Slippers voor iedere gelegenheid

Als het straks weer mag en kan, zul je zien dat er steeds meer feestjes georganiseerd worden. Fanstastisch natuurlijk! Maar naar zo’n barbecuefeestje in je mooie jurk en met hakken, dat is dan weer geen goed idee. Als je mooie slippers aantrekt onder die jurk, dan kan dat prima. Zeker voor feestjes in de zomer. Die hakken, die draag je in het najaar wel weer. Door af te wisselen tussen verschillende modellen of kleuren Fitflop slippers geef je je voeten wat rust. De ene keer een teenslipper en de andere keer een meer sandaalachtige slipper is altijd een goed idee.

Combineer je Fitflops met andere accessoires

Je kunt dan denken aan een mooi enkelbandje, een goede kleur nagellak (met of zonder glimmertje erin), maar je kunt ook nog verder denken. Heb je bijvoorbeeld een picknick georganiseerd? Kom daar dan in stijl aan met een hippe boodschappentrolley. Want ook die heb je tegenwoordig in alle soorten en maten en vooral ook in mooie kleuren. Daarbij is zo’ n boodschappentrolley handig voor veel meer dingen dan alleen de boodschappen. Pak de trolley slim in, leg bijvoorbeeld het picknickkleed helemaal bovenop zodat je direct kunt beginnen aan het klaarzetten van de picknick.

Geef een antwoord