Geen paniek

Nieuws

Je bent er inmiddels zowat getrouwd mee, want je kan nauwelijks meer zonder. Laatst deed je hem op de automatische piloot in je tas, totdat je vriend erop wees dat hij toch echt niet meeging naar jullie vakantiebestemming. Jullie hadden de afspraak gemaakt niet te werken tijdens jullie vakantie, dus betekende dat voor jou: macbook thuislaten. Je zag op tegen de ontwenningsverschijnselen die je zou gaan vertonen, maar tegelijkertijd had je veel zin je hoofd even helemaal leeg te maken. Jullie zouden op het strand gaan liggen, boeken lezen, genieten van de mooie omgeving en van de plaatselijke gerechten. Ja, de macbook mocht thuisblijven. Hij was onmisbaar voor je werk, maar niet voor je vakantie. En zo vertrokken jullie naar de zon.

Zon, zee, strand, rust

De vakantie had niet beter kunnen zijn. Jullie kwamen helemaal ontspannen terug. Je had het voornemen om dit relaxte gevoel vast te houden. Een paar dagen is dat goed gegaan, totdat je mackbook ineens blokkeerde. Hij reageerde nergens meer op en je durfde niets meer aan te raken. Snel pakte je telefoon erbij en zocht macbook reperatie amsterdam op. Gelukkig kon het snel gefikst worden. In de tussentijd bekijk je de foto’s die je met je telefoon had gemaakt tijdens je vakantie. Toegegeven, je was even in paniek, maar al snel komt het relaxte gevoel weer terug. Het is natuurlijk onmogelijk om dezelfde ontspannenheid te hebben tijdens je dagelijkse beslommeringen als die je op je vakantiebestemming had. Maar foto’s kunnen een goed hulpmiddel zijn om het strandgevoel weer terug te halen.

Helden

Al snel krijg je je macbook weer terug. Dolgelukkig en oneindig dankbaar ben je dat er helden zijn die dit soort problemen kunnen oplossen. Misschien betekent dit dat je afhankelijk bent van anderen, maar je komt erachter dat dit helemaal niet erg is. Het is juist fijn als je elkaar kan helpen of hulp te kunnen vragen. Zeker als je in de rats zit. Je kiest de leukste foto uit van je vakantie en maakt deze je screensaver. Om je er steeds aan te herinneren hoe fijn de vakantie was en weer het ontspannen gevoel te herinneren wat je daar had. Je vriend komt thuis en geeft je een kus. Ja, daar kan niets tegenop. Dat geeft toch wel het beste gevoel! Je laat je screensaver zien en hij blijkt dezelfde foto als screensaver op zijn telefoon te hebben gezet. Die avond maken jullie een gerecht klaar waar jullie tijdens de vakantie zo van hadden genoten. Soms is het leven perfect.

Geef een reactie