Tips bij het kopen van een cadeau voor je vriendin

Nieuws

Voor mij persoonlijk een van de meest lastige dingen aan het hebben van een relatie. Het kopen van een cadeautje voor de verjaardag. Het ligt misschien wel gewoon aan mij, maar ik kan altijd helemaal niks verzinnen. En me vriendin weet dan zelf ook niet zo goed wat ze wilt, dus de eindstand is dikke stress. Gelukkig is het tot nu toe elk jaar wel goed gekomen, maar dat neemt niet weg dat ik altijd in de stress schiet. Want zo'n cadeautje is best wel belangrijk. Het mag niet te makkelijk zijn, want dan is het onpersoonlijk. Maar het moet ook wel weer nuttig zijn, dus je kan niet iets geven wat ze nooit kan gebruiken. En het moet uiteraard een persoonlijke waarde hebben. Waar moet je beginnen!? Daar ga ik mee proberen te helpen, en misschien kom ik er zo zelf ook wel achter.

Lingerie kopen is een stuk lastiger dan je denkt

Je denkt misschien, lingerie is een leuk cadeau. En dat is het ook zeker, dat zal ik absoluut niet ontkennen. Een mooi setje kopen voor je vriendin, waar alleen jij haar in kan zien, beter kan het niet. Maar het kopen ervan is een stuk lastiger dan je misschien zou denken. Je loopt de winkel binnen vol goede hoop, met de juiste maten in je hoofd, klaar om iets moois uit te zoeken. En een paar uur later ben je nog steeds aan het kijken, omdat je eigenlijk geen flauw idee wat voor vorm, soort, of grootte bh ze draagt. Wat past er nou goed bij haar lichaam? Hoe doet ze dat normaal? Niemand die het weet, en daarom is een BH kopen voor mij nooit een optie. Je kan altijd een cadeaubon geven en het dan samen gaan uitzoeken. Is iedereen blij mee.

Iets persoonlijks is altijd goed

Als je nou echt helemaal niks weet om te geven, denk dan even goed na aan de momenten die je samen met haar hebt gedeeld. Welke momenten springen daar uit, en vallen je extra op? Deze momenten kan je gebruiken voor het verzinnen van een cadeautje. Je kan iets geven wat jullie allebei herinnert aan deze ervaring, en zo dus allemaal goede gevoelens naar boven brengt. Zo'n soort cadeautje zal altijd gewaardeerd worden, en zal je dus altijd mee wegkomen. Bovendien maak jij je vriendin er ook ontzettend blij mee, dus dat is mooi meegenomen. En als je bij jezelf denkt dat je het toch iets te weinig vindt, kan je er altijd nog iets leuks geven wat onpersoonlijk is, maar wel nuttig. Omdat je al iets persoonlijks hebt gegeven, zal je daar ook mee weg komen. Maar het allerbelangrijkste wat je kan doen met haar verjaardag, is haar gewoon een leuke dag geven, en laten zien dat je van haar houdt!

 

Geef een reactie