Met de benen languit

Nieuws

Wie houdt er nu niet van luieren? Zeker als het ook nog buiten kan, toch? Buiten is het tijdens de zomer en de lente vooral heerlijk weer. Maar de herfstmaanden kunnen het ook erg goed doen, als je het mij vraagt. Ik ben tenslotte ook geboren in de herfst en daarnaast is het mijn favoriete seizoen. Niet alleen maar vanwege mijn verjaardag waarbij altijd heerlijke taart wordt geserveerd. Maar voornamelijk vanwege die typische natuurverschijnselen zoals de gele, groene, oranje, bruine en rode blaadjes die uit de bomen vallen. De harde wervelwinden en de regen vind ik wat minder, maar ik zou het ook niet zonder willen. Ik vind het gewoon gezellig! Goed, stel je nu voor dat je in de tuin zit op een zonnige lentemiddag. Je wilt lekker even een blaadje of boek lezen, maar je mist nog iets. Tuurlijk, je hebt tuinstoelen en kussens, maar je wilt iets groters, waar je echt lekker met de benen uitgestrekt op kan liggen. Loungeset is de naam die je dan denk ik wel wil horen. 

Smaken en prijzen verschillen

Een loungeset klinkt misschien als een behoorlijk dure zaak. Gelukkig valt dat vaak best mee. Tuurlijk zal je zien bij de eerste beste woonwinkel die je bezoekt dat de prijzen ver boven de 1000 euro uitsteken. Dit zijn uiteraard ook hele kwalitatieve loungebanken. Echter hoeft iets niet meteen van slechte kwaliteit te zijn wanneer het veel minder duur is. Het kan aan verscheidene oorzaken liggen: wil je de loungeset zelf in elkaar zetten of heb je liever dat een professioneel iemand dat doet? Moeten de kussens op de bank waterbestendig zijn of vind je het geen probleem als je kussens nat worden? Daarbij biedt elke aanbieder het weer voor andere prijzen. Zo simpel kan het soms gewoon zijn. Houdt ook goed in de gaten wanneer er weer uitverkoop is. Dat kan soms wel 100 euro verschillen in prijs. 

Niet alleen maar banken 

Mocht je misschien denken dat ik het bij een loungeset alleen maar over banken had, heb je het mis. Een loungeset kan van alles zijn. Kies jouw set waarbij je bijvoorbeeld 4 grijze tuinstoelen koopt met een eikenhouten tafel om aan te dineren. Of je neemt wel gewoon een loungebank, maar dan met een zijde waar je kan liggen en een kant waar je gewoon kan zitten. Misschien wil je eventueel ergens een drankje kunnen neerzetten. Ik heb bij mijn eigen loungebank een klein tafeltje aan de ene zijde van de loungebank. Staat stijlvol en is ook handig.

 

Geef een reactie