webshop

Mijn webshop loopt als een trein

Nieuws

Sinds een aantal maanden ben ik eigenaar van een goedlopende webshop. Ons specialisatie is woondecoratie en accessoires. Het is erg leuk dat je als klein bedrijfje bekend staat op deze markt. Samen met nog duizenden andere “collega’s” kun je wel spreken over concurrentie. Het is fijn dat ik dit werk vanaf huis kan doen in verband met de kinderen en andere verplichtingen. Naast het beheren van een webshop heb ik namelijk ook nog gewoon een baan bij een groot ICT-bedrijf. De afwisselingen maakt mijn werk wel erg leuk.

 

 

Drukke bedoeling in de tent momenteel

Het is erg druk vanaf de webshop en inmiddels ben ik avonden lang bezig om de bestellingen in te pakken en de verzending klaar te maken. Zal je altijd zien, heb je het gigantisch druk, geeft je printer aan dat je geen inkt meer hebt. NEE, waarom nu? Ik besloot maar snel HP cartridge te bestellen in de hoop dat hij de volgende dag binnen zou zijn. Ik heb namelijk echt geen tijd om morgenochtend naar de winkel te fietsen.  Online kun je ook bij vele webshops HP cartridge bestellen maar omdat ik hem de volgende dag binnen wilde hebben moest ik wel even goed kijken waar ik hem moest bestellen.

 

 

Gelukkig kon ik weer door met bestellingen inpakken!

Gelukkig ging de volgende ochtend de deurbel, mijn HP cartridge was binnen! Heel erg fijn, ik had nog tot 13.00 om alle bestellingen in de pakken en naar het postkantoor te brengen voordat ik weer een avonddienst zou draaien bij het ICT-bedrijf. Mijn kinderen kunnen gelukkig zelfstandig naar school dus daar had ik even geen omkijken naar, heerlijk.

 

 

Nieuw assortiment webshop

Momenteel ben ik nog druk bezig om te onderhandelen in het buitenland, ik wil namelijk het assortiment uitbreiden op de webshop. Eerst durfde ik dat nog niet aan, ik wilde eerst bekendheid winnen bij de klanten. Nu ik een leuke en terugkerende klantenkring heb ontwikkeld voor de webshop vind ik het leuk om ook andere producten aan te kunnen bevelen. Ik wil ook wat meer uitbreiden met meubels, momenteel bied ik alleen maar koffietafeltjes aan maar ik zou ook wel eens willen zien wat de vraag voor dressoirs en open kasten is. Wie weet loopt dat ook als een trein! Gelukkig hoef ik dat soort dingen niet thuis op te slaan maar kan dat rechtstreeks vanaf de leverancier bezorgd worden bij de klant. Ik verdien dan een klein percentage van de winst.

Geef een reactie